Facebook ads

Creștem afacerea ta prin campanii Facebook performante

Campanii de Awareness

Obiectivul acestui tip de campanie este creșterea popularității în rândul oamenilor interesați de domeniul tău de activitate.

Campanii de Considerare

Captăm atenția publicului țintă și îi creștem interesul pentru serviciile sau produsele tale, prin conținut de calitate, resurse utile și targetare nișată.

Campanii de Conversii/Vânzare

Strategii de vânzare performante și reclame nișate pentru audiențe atent selectate din publicul tău țintă cu potențial mare de cumpărare.

Află mai multe despre campaniile Facebook și promovează eficient afacerea ta!

Cum realizăm campanii Facebook eficiente

Strategii performante și obiective măsurabile

Analizăm în detaliu business-ul tău, stabilim obiective măsurabile și construim strategia de promovare pe termen lung. Folosim un sistem de tracking avansat pentru a crește eficiența și pentru a asigura scalarea afacerii în funcție de performanțele obținute.

Audiențe

Folosind datele pe care le colectăm din fiecare acțiune pe care o facem online, construim audiențe nișate de tip Lookalike sau bazată pe Interese care aduc rezultate eficiente și trafic calificat la tine pe site.

Reclame nișate și A/B Testing

Comunicarea scrisă și prezentarea vizuală a serviciilor tale este personalizată pentru fiecare segment al publicului tău țintă. Rulăm în paralel mai multe tipuri de reclame, analizăm metricii (KPI) și eficientizăm constant fiecare campanie.

Analiză și Optimizare

Performanțe online crescute prin monitorizarea atentă a rezultatelor și optimizarea bugetului. Cu ajutorul măsurătorilor performante reducem costurile și creștem eficiența campaniilor online.

Rapoarte și statistici

Îți punem la dispoziție toate datele relevante prin care poți monitoriza activ business-ul tău. Rapoarte dinamice, clare și concise, care te ajută să înțelegi rapid și ușor cum performează afacerea ta.

Cum am crescut vânzările partenerilor noștri de la 44 de vanzari pe luna la 2524 în mai puțin de un an

Mai jos îți prezentăm performanțele obținute pentru un client care comercializează cărți.

După câteva luni în care rezultatele pe care le-a obținut pe cont propriu arătau un ROAS (Return On Ad Spend) sub limita eficienței, a început o colaborare cu PMark.

Strategia pe care i-am propus-o a început cu identificarea produselor care se vând bine și promovarea acestora. După doar o lună de colaborare vânzările au crescut de 4 ori, ajungând în zona de profit.

După încă 3 luni de colaborare ROAS a crescut peste limita stabilită inițial împreună cu clientul, ajungând la vânzări de 30 de ori mai mari decât la începutul colaborării.

După un an de colaborare vânzările înregistrate sunt de 57 de ori mai mari și continuă să crească.

Un produs de calitate împreună cu o promovare online eficientă garantează succesul afacerii și creșterea profitului.

Începe și tu promovarea prin Facebook Ads și crește performanțele afacerii tale!

Completează formularul de mai jos pentru a începe colaborarea!

Hai să vorbim despre business-ul tău

Acord prelucrare date

Adresa

Strada Sondelor, Bl. 62T, etaj 6, ap. 76, Ploiești, Romania

Telefon

0736494311

Email

salut@pmark.ro

Copyright © 2023 PMark.ro