Marketing performant pentru afaceri performante

Peste 12 ani de performanță în promovarea online a afacerilor

PMark: O echipă de profesioniști în promovare online care lucrează pentru creșterea afacerii tale

Banii investiți trebuie să aducă rezultate!

În spatele PMark se află oameni pasionați de marketing, dar mai ales pasionați de rezultate. Știm că pentru fiecare antreprenor cifrele sunt cele mai importante pentru că ele arată clar performanța afacerii, astfel că strategiile noastre se bazează pe analize complexe și date concrete pe care ți le punem la dispoziție.

Vrem să te ajutăm să îți atingi obiectivele de business și să îți crești profitul prin promovare performantă în mediul online.

Creșterea afacerilor partenerilor e și creșterea noastră. Credem în colaborări transparente, bazate pe încredere și în creștere bazată pe profesionalism.

Ce ne face diferiți

Investim în parteneriate de lungă durată

Investim în parteneriate de lungă durată

Credem că indiferent de dimensiunea afacerii, datele care arată performanța în mediul online sunt indispensabile, iar noi ți le punem la dispoziție și îți suntem alături la fiecare pas.

Transparență și încredere

Transparență și încredere

Credem în afacerile pe care le promovăm și ne dorim să creștem împreună prin decizii informate și strategii performante.

Munca și pasiunea sunt același lucru

Munca și pasiunea sunt același lucru

Satisfacția noastră este să vedem creșterea afacerilor pe care le promovăm. Suntem pasionați de ceea ce facem și ne dorim să creștem prin succesul partenerilor noștri.

Tehnologie avansată și inovație

Tehnologie avansată și inovație

Pasiunea noastră pentru marketing înseamnă că suntem mereu la curent cu noile trenduri și că utilizăm cele mai noi tool-uri pentru a-ți oferi rezultatele pe care ți le dorești.

Strategii, analize și rapoarte personalizate

Strategii, analize și rapoarte personalizate

Fiecare afacere are nevoile sale specifice, iar pentru a asigura cea mai bună performanță, soluțiile pe care ți le oferim sunt personalizate pentru afacerea ta.

Optimizare și creștere continuă

Optimizare și creștere continuă

Găsim mereu noi moduri prin care să creștem împreună afacerea ta, prin evaluarea și optimizarea constantă a rezultatelor obținute din online.

Ani de experiență

Vânzări generate în fiecare lună

Cafele băute în fiecare lună

Credem în afacerile pe care le promovăm, credem în rezultatele pe care le promitem și ne dorim ca fiecare colaborare să fie baza unei creșteri accelerate a fiecărei afaceri.

Începe creșterea accelerată a afacerii tale prin promovare și performanță în mediul online!

Hai să vorbim despre business-ul tău

Acord prelucrare date

Adresa

Strada Sondelor, Bl. 62T, etaj 6, ap. 76, Ploiesti, Romania

Telefon

0736494311

Email

salut@pmark.ro

Copyright © 2021 PMark.ro