Adio Like-uri pe Facebook si Instagram?

de | iun. 5, 2021 | Facebook

De ceva timp, Instagram tot testa posibilitatea ascunderii numărului de like-uri. De acum, orice utilizator al rețelei de socializare va beneficia de opțiunea ascunderii numărului de like-uri de la propriile postări.

Opțiunea este deja activă pe majoritatea conturilor, urmând ca în zilele următoare să devină disponibilă pentru fiecare utilizator.

Mai mult, aceasta va fi implementată și de Facebook. Potrivit acestora, presiunea creată de numărul de like-uri din social media ar fi devenit extrem de copleșitoare nu doar pentru creatorii de conținut, ci și pentru utilizatorii obișnuiți. Din păcate această presiune a dus în nenumărate rânduri la tragedii, din dorința multora de a prinde cadre inedite, care să strângă cât mai multe aprecieri pe rețelele de socializare…

Chiar de curând am urmărit un documentar foarte bun pe Netflix care aborda această problemă, a celor care contorizează fiecare like în parte și se hrănesc din aprecierile celorlalți. “The social dilemma” se numește documentarul în cazul în care sunteți curioși să-l urmăriți.

Categorii